...στον Αγ. Γεώργιο της Σπηλιάς


με το φωτογραφικό φακό των
Χρήστου Ζορμπά & Κωνσταντίνου Καλύβα,
φίλων περιηγητών...










4 σχόλια:

  1. ο Αγιος να σκέπει και να ευλογει το χωριό μας...να υπάρχει το φρόνημα του Αγίου Γεωργίου σε όλους μας!για ημπορούμε να ακολουθούμε τον ΧΡΙΣΤΟ στο μεγαλείο της απλότητος της Σπηλιάς που ημπορεί να γίνει σπήλαιο Βηθλεέμ του Χριστου στις καρδιές μας!
    συγχαρητηρια στους φωτογράφους που μονον ερασιτεχνες δεν ημπορουν να χαρακτηρισθούν στον κ.Χρήστο Ζορμπά και Κώστα Καλύβα!
    και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατερ ευλογιτε.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι από τη Κύπρο.Σας παρακαλω, να ευχέστε, και για εμένα.Δεν μπορω, να περπατισω μόνη μου. Η μελέτη διδαχων, βίον Αγίων, θαυμάτων Αγίων, μέσα από των Ορθόδοξων Χριστιανών, δίνουν κουράγιο, ελπίδα, υπομονή, και πίστη, για να αντεπεξέλθεις στη καθημερινότητα, μέσα από τη Ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατερ ευλογιτε.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι από τη Κύπρο.Σας παρακαλω, να ευχέστε, και για εμένα.Δεν μπορω, να περπατισω μόνη μου. Η μελέτη διδαχων, βίον Αγίων, θαυμάτων Αγίων, μέσα από των Ορθόδοξων Χριστιανών, δίνουν κουράγιο, ελπίδα, υπομονή, και πίστη, για να αντεπεξέλθεις στη καθημερινότητα, μέσα από τη Ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πατερ ευλογιτε.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι από τη Κύπρο.Σας παρακαλω, να ευχέστε, και για εμένα.Δεν μπορω, να περπατισω μόνη μου. Η μελέτη διδαχων, βίον Αγίων, θαυμάτων Αγίων, μέσα από τη Ζωή, των Ορθόδοξων Χριστιανών, δίνουν κουράγιο, ελπίδα, υπομονή, και πίστη, για να αντεπεξέλθεις στη καθημερινότητα, μέσα από τη Ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή